Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený jehněčí bok)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 752 kJ /
658 kcal
Bílkoviny20,09 g
– z toho živočišné bílkoviny8,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,34 g
Tuky29,57 g
– nasycené8,78 g
– nenasycené17,47 g
–– mononenasycené12,88 g
–– polynenasycené4,58 g
––– omega 31,11 g
Vláknina11,76 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 742 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy73,91 g
– cukry12,04 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí bok Jehně plec
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 cibule (jemně nakrájená) Cibule čerstvá 70 g
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička čerstvého nastrouhaného zázvoru (nebo mletého) Zázvor sušený 7 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
celerová nať Petržel nať čerstvá
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.