Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrách a kroupy-vůbec není hloupý, ale dobrý a nemáme to každý den)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 450 kJ /
1 064 kcal
Bílkoviny29,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,03 g
Tuky5,74 g
– nasycené1,67 g
– nenasycené3,89 g
–– mononenasycené0,78 g
–– polynenasycené3,11 g
––– omega 30,25 g
Vláknina39,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy206,55 g
– cukry12,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek uvařených krup Kroupy ječné 250 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku uvařeného hrachu (ne rozvařeného) Hrách žlutý loupaný sušený
1 hrnek 1 hrnek i více hub (čerstvé, sušené, zamražené) Hřib čerstvý 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
oříšek oříšek másla Máslo kravské
anglická slanina (nemusí být) Anglická slanina
majoránka Majoránka sušená
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
kmín Kmín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.