Nutriční hodnoty (Hořčičné kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 679 kJ / 2 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,77 g |
Tuky | 165,97 g |
– nasycené | 87,24 g |
– nenasycené | 75,77 g |
–– mononenasycené | 52,68 g |
–– polynenasycené | 23,09 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 16,73 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 10,48 g |
Sůl | 27,82 g |
Sacharidy | 88,66 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
1/4 l 1/4 l bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
barevný pepř | Pepř barevný | |
100 g 100 g farmářské slaniny | Špek | 100 g |