Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hořčičné kotlety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 679 kJ /
2 074 kcal
Bílkoviny51,68 g
– z toho živočišné bílkoviny42,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,77 g
Tuky165,97 g
– nasycené87,24 g
– nenasycené75,77 g
–– mononenasycené52,68 g
–– polynenasycené23,09 g
––– omega 30,91 g
Vláknina16,73 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 10,48 g
Sůl27,82 g
Sacharidy88,66 g
– cukry20,20 g
––– laktóza7,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
1/4 l 1/4 l bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 250 g
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2 lžíce 2 lžíce zelené petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
barevný pepř Pepř barevný
100 g 100 g farmářské slaniny Špek 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.