Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek Nomura)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 964 kJ / 2 142 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 340,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 337,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
| Tuky | 80,37 g |
| – nasycené | 26,68 g |
| – nenasycené | 50,04 g |
| –– mononenasycené | 37,93 g |
| –– polynenasycené | 12,11 g |
| ––– omega 3 | 4,52 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 842 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 4,96 g |
| Sacharidy | 13,65 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 50 g 50 g dušené šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| bujon nebo kuřecí vývar | Bujón hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |