Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vývar se zimní zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie793 kJ /
190 kcal
Bílkoviny9,89 g
– z toho živočišné bílkoviny7,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,39 g
Tuky10,19 g
– nasycené6,03 g
– nenasycené4,12 g
–– mononenasycené1,02 g
–– polynenasycené3,11 g
––– omega 30,50 g
Vláknina4,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy12,50 g
– cukry5,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l slepičího nebo hovězího vývaru Vývar slepičí 1500 ml
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 kedlubny Kedluben čerstvý 90 g
1/4 1/4 celerové bulvy Celer bulva čerstvá
1 1 petržel + nať Petržel kořenová čerstvá
2 2 kapustové listy Kapusta hlávková čerstvá
hrst hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
1 1 polévková lžíce olivového oleje Olej olivový
máslo - asi jako vlašský ořech Máslo kravské
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
menší množství těstovinové zavářky Těstoviny pšeničné
nejlépe jemné flíčky Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.