Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso se žampióny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 618 kJ /
626 kcal
Bílkoviny124,76 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,26 g
Tuky5,58 g
– nasycené1,89 g
– nenasycené2,94 g
–– mononenasycené1,90 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,95 g
Vláknina12,94 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy13,80 g
– cukry2,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 dkg 50 dkg kuřecích prsou Kuře prso 500 g
25 dkg 25 dkg žampiónů sterilovaných Žampion čerstvý 250 g
1 1 pórek středně velký Pórek čerstvý
hrst hrst burských oříšků Arašídy solené
sůl Sůl mořská
pepř mletý a drcený Pepř černý mletý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.