Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tři v tom (v PH))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 597 kJ /
1 099 kcal
Bílkoviny17,32 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,82 g
Tuky84,82 g
– nasycené41,23 g
– nenasycené42,38 g
–– mononenasycené36,08 g
–– polynenasycené6,31 g
––– omega 30,11 g
Vláknina23,36 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,00 g
Sacharidy56,80 g
– cukry16,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kapusty (měla jsem mraženou) Kapusta hlávková čerstvá 500 g
2 2 uzená kuřecí stehna Stehno kuřecí s kůží uzené
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky CZ česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
používala jsem koření Nahrin - viz foto Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.