Nutriční hodnoty (Tři v tom (v PH))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 597 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,82 g |
Tuky | 84,82 g |
– nasycené | 41,23 g |
– nenasycené | 42,38 g |
–– mononenasycené | 36,08 g |
–– polynenasycené | 6,31 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 23,36 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 56,80 g |
– cukry | 16,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kapusty (měla jsem mraženou) | Kapusta hlávková čerstvá | 500 g |
2 2 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky CZ česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
používala jsem koření Nahrin - viz foto | Provensálské koření |