Nutriční hodnoty (Kuřecí na celeru, jablkách a šalvěji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 457 kJ / 2 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 173,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,21 g |
Tuky | 120,11 g |
– nasycené | 61,21 g |
– nenasycené | 55,04 g |
–– mononenasycené | 46,31 g |
–– polynenasycené | 8,73 g |
––– omega 3 | 1,76 g |
Vláknina | 18,08 g |
Cholesterol | 545 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 49,41 g |
– cukry | 43,46 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
2 2 malá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |