Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí na celeru, jablkách a šalvěji)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 457 kJ /
2 021 kcal
Bílkoviny177,81 g
– z toho živočišné bílkoviny173,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,21 g
Tuky120,11 g
– nasycené61,21 g
– nenasycené55,04 g
–– mononenasycené46,31 g
–– polynenasycené8,73 g
––– omega 31,76 g
Vláknina18,08 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 2,22 g
Sůl5,50 g
Sacharidy49,41 g
– cukry43,46 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsní řízky Kuře prso 700 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
2 2 malá jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
10 dkg 10 dkg slaniny Špek 100 g
čerstvá šalvěj Šalvěj čerstvá
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.