Nutriční hodnoty (Jemné bílé kluski - Kluski śląskie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 127 kJ / 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 22,03 g |
– nasycené | 10,61 g |
– nenasycené | 7,94 g |
–– mononenasycené | 6,80 g |
–– polynenasycené | 1,14 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 252 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 8,03 g |
Sacharidy | 162,36 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg oloupaných brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
bramborová moučka | Bramborový škrob |