Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemné bílé kluski - Kluski śląskie)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 127 kJ /
986 kcal
Bílkoviny23,70 g
– z toho živočišné bílkoviny3,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky22,03 g
– nasycené10,61 g
– nenasycené7,94 g
–– mononenasycené6,80 g
–– polynenasycené1,14 g
––– omega 30,17 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 252 mg
Sodík 3,27 g
Sůl8,03 g
Sacharidy162,36 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg oloupaných brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla Ghí 15 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
bramborová moučka Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.