Nutriční hodnoty (Pečené kuře s nádivkou z polenty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 215 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,25 g |
Tuky | 112,31 g |
– nasycené | 68,67 g |
– nenasycené | 40,08 g |
–– mononenasycené | 35,75 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 33,75 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 792 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 21,20 g |
– cukry | 10,75 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 šálek 1 šálek kukuřičné krupice nebo mouky | Krupice kukuřičná hrubá | |
voda | Voda | |
1/2 šálku 1/2 šálku másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 plátky 4 plátky z čerstvé veky (na kostičky) | Veka | |
1 1 cibule šalotka | Šalotka čerstvá | |
1-2 řapíky 1-2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 750 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
oregano | Oregano sušené |