Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fofr pórková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie216 kJ /
52 kcal
Bílkoviny1,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,42 g
Tuky0,09 g
– nasycené0,01 g
– nenasycené0,01 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,01 g
––– omega 30,01 g
Vláknina2,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,75 g
Sacharidy10,43 g
– cukry1,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1 KL 1 KL Podravky (není nutná) Kořenící směs sypká 5 g
sůl dle chuti Sůl mořská
špetku špetku kmínu Kmín
1/4 1/4 střední cibule (nakrájet nahrubo) Cibule čerstvá 17.5 g
1 1 střední pórek (nakrájet na kolečka) Pórek čerstvý
1 1 střední brambora (uvařená na zahuštění) Brambor zimní 50 g
kousek kousek másla (na zjemnění) Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.