Nutriční hodnoty (Fofr pórková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 216 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,42 g |
Tuky | 0,09 g |
– nasycené | 0,01 g |
– nenasycené | 0,01 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 10,43 g |
– cukry | 1,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
1 KL 1 KL Podravky (není nutná) | Kořenící směs sypká | 5 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
špetku špetku kmínu | Kmín | |
1/4 1/4 střední cibule (nakrájet nahrubo) | Cibule čerstvá | 17.5 g |
1 1 střední pórek (nakrájet na kolečka) | Pórek čerstvý | |
1 1 střední brambora (uvařená na zahuštění) | Brambor zimní | 50 g |
kousek kousek másla (na zjemnění) | Máslo kravské |