Nutriční hodnoty (Květák dle pravěké diety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 872 kJ / 1 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
Tuky | 105,78 g |
– nasycené | 32,67 g |
– nenasycené | 50,26 g |
–– mononenasycené | 40,07 g |
–– polynenasycené | 10,19 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 2,62 g |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 21,40 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |