Nutriční hodnoty (Jablková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 454 kJ / 4 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,12 g |
Tuky | 229,61 g |
– nasycené | 23,08 g |
– nenasycené | 179,62 g |
–– mononenasycené | 95,75 g |
–– polynenasycené | 83,87 g |
––– omega 3 | 18,13 g |
Vláknina | 56,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 569,30 g |
– cukry | 179,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
hrnek hrnek krystalového cukru | Cukr bílý | |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
lžička lžička kakaa | Kakao prášek | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
4 hrnky 4 hrnky nakrájených jablek (na jemné kostičky) | Jablko čerstvé | 1000 g |
10 dkg 10 dkg rozinek | Rozinky | 100 g |
10 dkg 10 dkg nahrubo namletých ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |