Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 454 kJ /
4 889 kcal
Bílkoviny107,84 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny73,12 g
Tuky229,61 g
– nasycené23,08 g
– nenasycené179,62 g
–– mononenasycené95,75 g
–– polynenasycené83,87 g
––– omega 318,13 g
Vláknina56,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 578 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy569,30 g
– cukry179,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
hrnek hrnek krystalového cukru Cukr bílý
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
lžička lžička kakaa Kakao prášek
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
4 hrnky 4 hrnky nakrájených jablek (na jemné kostičky) Jablko čerstvé 1000 g
10 dkg 10 dkg rozinek Rozinky 100 g
10 dkg 10 dkg nahrubo namletých ořechů Vlašské ořechy 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.