Nutriční hodnoty (Pomazánka z mrkve a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 130 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 43,85 g |
– nasycené | 9,08 g |
– nenasycené | 31,42 g |
–– mononenasycené | 10,65 g |
–– polynenasycené | 20,77 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 89 mg |
Sodík | 986 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 7,90 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
asi 50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
50 g 50 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce tatarky | Tatarská omáčka | 45 g |