Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Strouhané řezy s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 643 kJ /
6 129 kcal
Bílkoviny99,67 g
– z toho živočišné bílkoviny36,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,55 g
Tuky266,32 g
– nasycené120,01 g
– nenasycené123,47 g
–– mononenasycené68,88 g
–– polynenasycené54,59 g
––– omega 38,37 g
Vláknina36,35 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 498 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy815,20 g
– cukry468,35 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
6 g 6 g kypřicího prášku Kypřící prášek 6 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
600 g 600 g jablek (nastrouhaných) Jablko čerstvé 600 g
200 g 200 g cukru krystal Cukr bílý 200 g
100 g 100 g ořechů Vlašské ořechy 100 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
tuk (na vymazání plechu) Margarín
hrubá mouka (na vysypání plechu) Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.