Nutriční hodnoty (Kuře s čočkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 17 841 kJ / 4 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 196,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,03 g |
Tuky | 277,16 g |
– nasycené | 77,74 g |
– nenasycené | 184,40 g |
–– mononenasycené | 139,64 g |
–– polynenasycené | 44,75 g |
––– omega 3 | 3,58 g |
Vláknina | 50,95 g |
Cholesterol | 564 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 176,26 g |
– cukry | 64,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,2 kg 1,2 kg kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | 1200.0000476837158 g |
3 3 malé mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 petrželky | Petržel nať čerstvá | 160 g |
3 3 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
600 ml 600 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 600 ml |
150 g 150 g drobné čočky | Čočka hnědá neloupaná | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce tekutého medu | Med nepasterovaný | 36 g |
4 lžíce 4 lžíce balzamikového octu | Ocet balsamikový bílý | 80 ml |
1 lžíce 1 lžíce červeného suchého vína | Víno červené suché | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |