Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí panenka na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 875 kJ /
1 165 kcal
Bílkoviny7,46 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,36 g
Tuky83,92 g
– nasycené47,23 g
– nenasycené35,57 g
–– mononenasycené31,15 g
–– polynenasycené4,42 g
––– omega 30,21 g
Vláknina12,13 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,72 g
Sacharidy58,66 g
– cukry39,06 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 srnčí panenka Srnec svíčková
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 menší mrkev (na kostičky) Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 kořenové petržele (na kostičky) Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 menšího celeru (na kostičky) Celer bulva čerstvá 135 g
5 kuliček 5 kuliček celého pepře+ 2 kuličky nového koření + 2 kuličky jalovce Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 PL 1 PL cukru Cukr bílý 25 g
1 PL 1 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
2 DCL 2 DCL červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 PL 1 PL kečupu Kečup sladký 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 PL 1 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.