Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v pikantní omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie889 kJ /
213 kcal
Bílkoviny12,50 g
– z toho živočišné bílkoviny10,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky4,90 g
– nasycené3,08 g
– nenasycené1,56 g
–– mononenasycené1,24 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy29,30 g
– cukry15,70 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového masa Vepřová kýta
1 1 vrchovatá lžíce sádla Sádlo vepřové
1 hrst 1 hrst strouhaného celeru Celer bulva čerstvá
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
2 lžičky 2 lžičky solené tresky Treska filet
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
česneková sůl Sůl s česnekem

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.