Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v pikantní omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 889 kJ / 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 4,90 g |
– nasycené | 3,08 g |
– nenasycené | 1,56 g |
–– mononenasycené | 1,24 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 29,30 g |
– cukry | 15,70 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
1 1 vrchovatá lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
1 hrst 1 hrst strouhaného celeru | Celer bulva čerstvá | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
2 lžičky 2 lžičky solené tresky | Treska filet | |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
česneková sůl | Sůl s česnekem |