Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chutný zeleninový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie542 kJ /
130 kcal
Bílkoviny3,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,01 g
Tuky1,21 g
– nasycené0,31 g
– nenasycené0,78 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,67 g
––– omega 30,01 g
Vláknina5,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 422 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy24,02 g
– cukry5,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky z většího celeru Celer bulva čerstvá
2 2 menší brambory Brambor zimní 100 g
2 2 menší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 menší kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
4 plátky 4 plátky z větší kedlubny Kedluben čerstvý
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu (lze vynechat) Bujón zeleninový 10 g
plátek plátek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
zelené bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.