Nutriční hodnoty (Chutný zeleninový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 542 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
Tuky | 1,21 g |
– nasycené | 0,31 g |
– nenasycené | 0,78 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,67 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 5,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 24,02 g |
– cukry | 5,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky z většího celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 2 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 menší kořenová petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
4 plátky 4 plátky z větší kedlubny | Kedluben čerstvý | |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu (lze vynechat) | Bujón zeleninový | 10 g |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
zelené bylinky | Petržel nať čerstvá |