Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 540 kJ / 2 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 266,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 260,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 96,10 g |
– nasycené | 37,03 g |
– nenasycené | 50,11 g |
–– mononenasycené | 40,45 g |
–– polynenasycené | 9,66 g |
––– omega 3 | 2,51 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 684 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,12 g |
Sacharidy | 23,63 g |
– cukry | 10,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 pl 1 pl hořčice (+hořčice na potření masa) | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
200 g 200 g pórku (zelenou i bílou část) | Pórek čerstvý | 200 g |
100 g 100 g vyuzeného bůčku | Vepřový bok | 100 g |
50 g 50 g prorostlejší anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |