Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 540 kJ /
2 041 kcal
Bílkoviny266,77 g
– z toho živočišné bílkoviny260,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,80 g
Tuky96,10 g
– nasycené37,03 g
– nenasycené50,11 g
–– mononenasycené40,45 g
–– polynenasycené9,66 g
––– omega 32,51 g
Vláknina7,25 g
Cholesterol 684 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,12 g
Sacharidy23,63 g
– cukry10,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí prsa Kuře prso 1050 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 pl 1 pl hořčice (+hořčice na potření masa) Hořčice plnotučná 15 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
200 g 200 g pórku (zelenou i bílou část) Pórek čerstvý 200 g
100 g 100 g vyuzeného bůčku Vepřový bok 100 g
50 g 50 g prorostlejší anglické slaniny Anglická slanina 50 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.