Nutriční hodnoty (Červené papriky v balzamikovém octě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 004 kJ / 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
Tuky | 2,40 g |
– nasycené | 0,36 g |
– nenasycené | 1,80 g |
–– mononenasycené | 0,90 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,00 g |
– cukry | 36,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 pěkné červené papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1/4 šálku 1/4 šálku balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bruschetty - opečené krajíčky bílého chleba (potřené česnekem, grilovaná polenta...) | Chléb pšeničný bílý |