Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červené papriky v balzamikovém octě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 004 kJ /
240 kcal
Bílkoviny7,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,80 g
Tuky2,40 g
– nasycené0,36 g
– nenasycené1,80 g
–– mononenasycené0,90 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,00 g
– cukry36,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 pěkné červené papriky Paprika červená čerstvá 600 g
olivový olej Olej olivový
1/4 šálku 1/4 šálku balzamikového octa Ocet balsamikový bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bruschetty - opečené krajíčky bílého chleba (potřené česnekem, grilovaná polenta...) Chléb pšeničný bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.