Nutriční hodnoty (Vinná klobáska zapečená se sýrovo-houbovým těstíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 609 kJ / 2 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 154,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 195,19 g |
– nasycené | 106,28 g |
– nenasycené | 79,83 g |
–– mononenasycené | 36,82 g |
–– polynenasycené | 43,01 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 7,27 g |
Sůl | 17,62 g |
Sacharidy | 38,22 g |
– cukry | 3,42 g |
––– laktóza | 3,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vinné klobásy | Klobása vinná | 800 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
30 ml 30 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
2 PL 2 PL strouhaného sýra (libovolný tvrdý sýr) | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |
2 PL 2 PL nastrouhané očištěné hlívy ústřičné (nebo žampionů) | Hlíva ústřičná syrová | |
sůl | Sůl mořská | |
troška kari koření | Kari | |
špetka špetka červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
zelená petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
olej na vymazaní plechu | Olej řepkový |