Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ribollita)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie10 709 kJ /
2 560 kcal
Bílkoviny154,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny154,55 g
Tuky11,66 g
– nasycené3,49 g
– nenasycené7,63 g
–– mononenasycené1,91 g
–– polynenasycené5,72 g
––– omega 30,00 g
Vláknina206,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,14 g
Sůl4,60 g
Sacharidy360,05 g
– cukry72,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg bílých fazolí Fazole bílé 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
6 6 mrkví Mrkev čerstvá 300 g
4 řapíky 4 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 2000 g
1/4 1/4 kapusty Kapusta hlávková čerstvá
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
5 5 velkých rajčat nebo 1 konzerva loupaných v zimě Rajče červené čerstvé 300 g
petrželka Petržel nať čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
saturejka Saturejka sušená
sůl Sůl mořská
kousek kousek Parmezánu Parmezán
zeleninový vývar (kuřecí nebo hovězí) Vývar zeleninový
starší chléb Chléb pšeničný kváskový
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.