Nutriční hodnoty (Ribollita)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 10 709 kJ / 2 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 154,55 g |
Tuky | 11,66 g |
– nasycené | 3,49 g |
– nenasycené | 7,63 g |
–– mononenasycené | 1,91 g |
–– polynenasycené | 5,72 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 206,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 360,05 g |
– cukry | 72,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg bílých fazolí | Fazole bílé | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 6 mrkví | Mrkev čerstvá | 300 g |
4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
1/4 1/4 kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
5 5 velkých rajčat nebo 1 konzerva loupaných v zimě | Rajče červené čerstvé | 300 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
saturejka | Saturejka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
kousek kousek Parmezánu | Parmezán | |
zeleninový vývar (kuřecí nebo hovězí) | Vývar zeleninový | |
starší chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
olivový olej | Olej olivový |