Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový krém s parmazánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 354 kJ /
1 041 kcal
Bílkoviny45,42 g
– z toho živočišné bílkoviny35,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,95 g
Tuky42,67 g
– nasycené24,86 g
– nenasycené12,18 g
–– mononenasycené10,28 g
–– polynenasycené1,90 g
––– omega 30,27 g
Vláknina24,07 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 897 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy111,45 g
– cukry50,78 g
––– laktóza30,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
1 litr 1 litr zeleninového vývaru (i z kostky) Vývar zeleninový 1000 ml
600 ml 600 ml polotučného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
50 g 50 g strouhaného parmazánu (+hoblinky k podávání) Parmezán 50 g
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.