Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový piškot s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 771 kJ /
4 725 kcal
Bílkoviny82,96 g
– z toho živočišné bílkoviny26,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,50 g
Tuky203,56 g
– nasycené49,88 g
– nenasycené132,37 g
–– mononenasycené65,53 g
–– polynenasycené66,84 g
––– omega 312,73 g
Vláknina35,00 g
Cholesterol 930 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy622,88 g
– cukry393,38 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
220 g 220 g cukru krupice Cukr bílý 220 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
100 g 100 g vlašských ořechu na hrubo nasekaných Vlašské ořechy 100 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.