Nutriční hodnoty (Ořechový piškot s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 771 kJ / 4 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,50 g |
Tuky | 203,56 g |
– nasycené | 49,88 g |
– nenasycené | 132,37 g |
–– mononenasycené | 65,53 g |
–– polynenasycené | 66,84 g |
––– omega 3 | 12,73 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 930 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 622,88 g |
– cukry | 393,38 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
220 g 220 g cukru krupice | Cukr bílý | 220 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
100 g 100 g vlašských ořechu na hrubo nasekaných | Vlašské ořechy | 100 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
cukr | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |