Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dietní salát z červené řepy na večeři)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 199 kJ /
525 kcal
Bílkoviny9,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,40 g
Tuky32,47 g
– nasycené4,49 g
– nenasycené27,74 g
–– mononenasycené23,67 g
–– polynenasycené4,07 g
––– omega 30,03 g
Vláknina14,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,39 g
Sůl3,40 g
Sacharidy42,07 g
– cukry30,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g uvařené nastrouhané řepy Červená řepa čerstvá 200 g
100 g 100 g kyselých okurek Okurka polní zavařená 100 g
100 g 100 g sterilovaného hrášku (nebo mraženého) Hrášek zelený sterilovaný 100 g
100 g 100 g mrkve (můžeme použít čerstvou nebo sterilizovanou s hráškem) Mrkev čerstvá 100 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.