Nutriční hodnoty (Dietní salát z červené řepy na večeři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 199 kJ / 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 32,47 g |
– nasycené | 4,49 g |
– nenasycené | 27,74 g |
–– mononenasycené | 23,67 g |
–– polynenasycené | 4,07 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 42,07 g |
– cukry | 30,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g uvařené nastrouhané řepy | Červená řepa čerstvá | 200 g |
100 g 100 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
100 g 100 g sterilovaného hrášku (nebo mraženého) | Hrášek zelený sterilovaný | 100 g |
100 g 100 g mrkve (můžeme použít čerstvou nebo sterilizovanou s hráškem) | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý |