Nutriční hodnoty (Zelená rýže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 477 kJ / 1 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,98 g |
Tuky | 14,07 g |
– nasycené | 1,91 g |
– nenasycené | 11,41 g |
–– mononenasycené | 7,83 g |
–– polynenasycené | 3,58 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 183,30 g |
– cukry | 20,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
2 hrsti 2 hrsti mraženého hrášku (v létě lze použít čerstvý) | Hrášek zelený mražený | |
200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |