Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelená rýže)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 477 kJ /
1 070 kcal
Bílkoviny37,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,98 g
Tuky14,07 g
– nasycené1,91 g
– nenasycené11,41 g
–– mononenasycené7,83 g
–– polynenasycené3,58 g
––– omega 30,07 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy183,30 g
– cukry20,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší brokolice Brokolice čerstvá 500 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g zelených oliv Olivy čerstvé nezralé 100 g
2 hrsti 2 hrsti mraženého hrášku (v létě lze použít čerstvý) Hrášek zelený mražený
200 g 200 g rýže Rýže bílá 200 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.