Nutriční hodnoty (Marcipánový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 440 kJ / 5 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 91,75 g |
Tuky | 287,48 g |
– nasycené | 122,81 g |
– nenasycené | 153,00 g |
–– mononenasycené | 104,24 g |
–– polynenasycené | 48,76 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 41,40 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 665,15 g |
– cukry | 264,95 g |
––– laktóza | 13,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
500 g 500 g pol. mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
mouka na vál | Mouka pšeničná hladká | |
50 g 50 g sekaných mandlí | Mandle loupané | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
300 g 300 g marcipánu | Marcipán | 300 g |
500 g 500 g třešní | Třešně čerstvé | 500 g |