Nutriční hodnoty (Kadlíkovo kuře na cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 784 kJ / 1 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,00 g |
Tuky | 11,50 g |
– nasycené | 5,30 g |
– nenasycené | 4,10 g |
–– mononenasycené | 1,10 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 163,00 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 5,49 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 248,00 g |
– cukry | 170,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 2500 g |
4 4 velké zadní kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
1/2 kg 1/2 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
15 dkg 15 dkg Herkulesu | Suchý salám | 150 g |
brambory | Brambor zimní | |
kuřecí sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
tymián | Tymián sušený |