Nutriční hodnoty (Candát v majonéze s pečenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 30,40 g |
– nasycené | 3,80 g |
– nenasycené | 23,70 g |
–– mononenasycené | 8,60 g |
–– polynenasycené | 15,10 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 3,35 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety z candáta | Candát filet | 800 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
libovolné koření na ryby | Grilovací koření | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
barevný pepř | Pepř barevný | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
žampiony | Žampion čerstvý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
pórek | Pórek čerstvý | |
cuketa | Cuketa čerstvá | |
lilek | Lilek čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
barevný pepř | Pepř barevný |