Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát v majonéze s pečenou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 715 kJ /
888 kcal
Bílkoviny150,20 g
– z toho živočišné bílkoviny149,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky30,40 g
– nasycené3,80 g
– nenasycené23,70 g
–– mononenasycené8,60 g
–– polynenasycené15,10 g
––– omega 31,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 520 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy3,35 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety z candáta Candát filet 800 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
libovolné koření na ryby Grilovací koření
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový
sůl Sůl mořská
barevný pepř Pepř barevný
červená paprika Paprika červená čerstvá
žampiony Žampion čerstvý
cibule Cibule čerstvá
česnek Česnek čerstvý
pórek Pórek čerstvý
cuketa Cuketa čerstvá
lilek Lilek čerstvý
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
barevný pepř Pepř barevný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.