Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvové řezy ze špaldové mouky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 815 kJ /
3 541 kcal
Bílkoviny57,29 g
– z toho živočišné bílkoviny12,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,21 g
Tuky124,06 g
– nasycené11,62 g
– nenasycené100,44 g
–– mononenasycené67,70 g
–– polynenasycené32,74 g
––– omega 38,74 g
Vláknina75,00 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 275 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy511,33 g
– cukry138,97 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 500 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku cukru písek Cukr bílý 62.5 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 1 bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
kompotované broskve Broskev zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.