Nutriční hodnoty (Broskvové řezy ze špaldové mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 815 kJ / 3 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,21 g |
Tuky | 124,06 g |
– nasycené | 11,62 g |
– nenasycené | 100,44 g |
–– mononenasycené | 67,70 g |
–– polynenasycené | 32,74 g |
––– omega 3 | 8,74 g |
Vláknina | 75,00 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 511,33 g |
– cukry | 138,97 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 500 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku cukru písek | Cukr bílý | 62.5 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
kompotované broskve | Broskev zavařená |