Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 388 kJ /
332 kcal
Bílkoviny15,73 g
– z toho živočišné bílkoviny12,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,23 g
Tuky6,57 g
– nasycené1,64 g
– nenasycené4,82 g
–– mononenasycené2,57 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,06 g
Vláknina7,40 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 518 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy49,91 g
– cukry36,99 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky krkovice Vepřová krkovice
5 dkg 5 dkg kuřecího lázeňského salámu Polosuchý salám 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
sůl Sůl mořská
koření bylinkové (bazalka, tymián, libeček, rozmarýn) Provensálské koření
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.