Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 388 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,23 g |
Tuky | 6,57 g |
– nasycené | 1,64 g |
– nenasycené | 4,82 g |
–– mononenasycené | 2,57 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 518 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 49,91 g |
– cukry | 36,99 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
5 dkg 5 dkg kuřecího lázeňského salámu | Polosuchý salám | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření bylinkové (bazalka, tymián, libeček, rozmarýn) | Provensálské koření | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
olej | Olej řepkový |