Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce plněná sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie4 787 kJ /
1 144 kcal
Bílkoviny62,90 g
– z toho živočišné bílkoviny55,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky89,24 g
– nasycené44,65 g
– nenasycené35,03 g
–– mononenasycené29,33 g
–– polynenasycené5,70 g
––– omega 30,40 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 1,98 g
Sůl4,34 g
Sacharidy18,87 g
– cukry5,07 g
––– laktóza1,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
50 g 50 g nivy Niva 50% t. v s. 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g šunky Šunka vepřová vařená 50 g
majonéza Majonéza
1 hlávka 1 hlávka salátu Salát hlávkový čerstvý 500 g
3 3 ředkvičky Ředkvička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.