Nutriční hodnoty (Boerewors - Búrský buřt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 27 102 kJ / 6 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 565,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 563,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 461,85 g |
– nasycené | 172,53 g |
– nenasycené | 236,51 g |
–– mononenasycené | 198,42 g |
–– polynenasycené | 38,09 g |
––– omega 3 | 1,44 g |
Vláknina | 3,33 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 17,40 g |
Sůl | 42,75 g |
Sacharidy | 12,92 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 2000 g |
3/4 kg 3/4 kg prorostlého bůčku bez kosti | Vepřový bok | 750 g |
1/4 kg 1/4 kg špeku (ne slaniny) | Špek | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce koriandru | Koriandr semena | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
1 lžička 1 lžička mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
1/3 lžičky 1/3 lžičky muškátového oříšku | Muškátový oříšek | 1.666666716337204 g |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |