Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boerewors - Búrský buřt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie27 102 kJ /
6 478 kcal
Bílkoviny565,63 g
– z toho živočišné bílkoviny563,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,13 g
Tuky461,85 g
– nasycené172,53 g
– nenasycené236,51 g
–– mononenasycené198,42 g
–– polynenasycené38,09 g
––– omega 31,44 g
Vláknina3,33 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 17,40 g
Sůl42,75 g
Sacharidy12,92 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg hovězího zadního masa Hovězí kýta 2000 g
3/4 kg 3/4 kg prorostlého bůčku bez kosti Vepřový bok 750 g
1/4 kg 1/4 kg špeku (ne slaniny) Špek 250 g
1 lžíce 1 lžíce koriandru Koriandr semena 15 g
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g
1 lžička 1 lžička mletého černého pepře Pepř černý mletý 5 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky muškátového oříšku Muškátový oříšek 1.666666716337204 g
100 ml 100 ml octa Ocet lihový 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.