Nutriční hodnoty (Pórkový kotlet se šunkou Stenly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 237 kJ / 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 48,33 g |
– nasycené | 13,06 g |
– nenasycené | 28,49 g |
–– mononenasycené | 20,28 g |
–– polynenasycené | 8,21 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 6,97 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety s kostí | Vepřová kotleta bez kosti | |
sůl | Sůl mořská | |
pomerančový pepř | Kořenící směs sypká | |
uzená paprika | Paprika uzená | |
granulovaný česnek | Česnek sušený | |
1/4 1/4 nakrájeného pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
300 g 300 g šunky | Šunka vepřová vařená | 300 g |
4 plátky 4 plátky goudy | Gouda 45% t. v s. | |
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
100 g 100 g česnekového boku (nebo anglicé slaniny) | Vepřový bok uzený | 100 g |
kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
stroužek stroužek rozetřeného česneku | Česnek čerstvý |