Nutriční hodnoty (Steaky z vepřové panenky se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 088 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,58 g |
Tuky | 29,22 g |
– nasycené | 3,56 g |
– nenasycené | 22,49 g |
–– mononenasycené | 16,64 g |
–– polynenasycené | 5,85 g |
––– omega 3 | 1,69 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 3,65 g |
– cukry | 0,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 240 g |
steakové koření (nebo čerstvě mletý pepř) | Koření Argentina | |
sůl | Sůl mořská | |
20 g 20 g oleje | Olej řepkový | 20 ml |
5 g 5 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
240 g 240 g mražené nebo čerstvé zeleniny (např. baby karotka nebo brokolice) |