Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 604 kJ /
1 578 kcal
Bílkoviny52,90 g
– z toho živočišné bílkoviny50,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky144,04 g
– nasycené79,53 g
– nenasycené61,38 g
–– mononenasycené53,36 g
–– polynenasycené8,02 g
––– omega 30,58 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 3,88 g
Sůl10,00 g
Sacharidy15,82 g
– cukry11,19 g
––– laktóza2,79 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky nízkého roštěnce (striploin steak) po 200 g Hovězí roštěnec
2 2 Hermelíny Hermelín 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
olivový olej Olej olivový
mletý pepř čtyř barev Pepř barevný
hrubě mletá mořská sůl Sůl mořská
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla Máslo kravské 15 g
100 ml 100 ml masového vývaru (nebo horké vody) Vývar masový 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.