Nutriční hodnoty (Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 604 kJ / 1 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 144,04 g |
– nasycené | 79,53 g |
– nenasycené | 61,38 g |
–– mononenasycené | 53,36 g |
–– polynenasycené | 8,02 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 15,82 g |
– cukry | 11,19 g |
––– laktóza | 2,79 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky nízkého roštěnce (striploin steak) po 200 g | Hovězí roštěnec | |
2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
olivový olej | Olej olivový | |
mletý pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
hrubě mletá mořská sůl | Sůl mořská | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla | Máslo kravské | 15 g |
100 ml 100 ml masového vývaru (nebo horké vody) | Vývar masový | 100 ml |