Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s pečenými jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 219 kJ /
4 594 kcal
Bílkoviny81,98 g
– z toho živočišné bílkoviny33,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,20 g
Tuky235,24 g
– nasycené114,88 g
– nenasycené112,06 g
–– mononenasycené78,70 g
–– polynenasycené33,36 g
––– omega 31,50 g
Vláknina39,80 g
Cholesterol 779 mg
Sodík 516 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy517,21 g
– cukry331,80 g
––– laktóza20,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
750 g 750 g jablek Jablko čerstvé 750 g
125 g 125 g mletých mandlí nebo kokosu Mandle loupané mleté 125 g
sníh ze 3 3 bílků Vaječný bílek 99 g
125 g 125 g cukru Cukr bílý 125 g
1 KL 1 KL skořice Skořice ceylonská 8 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 1/2 bal. vanilkového pudinku Puding v prášku 20 g
1 PL 1 PL moučkového cukru Cukr bílý 25 g
250 ml 250 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
kakao na posypání Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.