Nutriční hodnoty (Koláč s pečenými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 219 kJ / 4 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,20 g |
Tuky | 235,24 g |
– nasycené | 114,88 g |
– nenasycené | 112,06 g |
–– mononenasycené | 78,70 g |
–– polynenasycené | 33,36 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 39,80 g |
Cholesterol | 779 mg |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 517,21 g |
– cukry | 331,80 g |
––– laktóza | 20,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
125 g 125 g mletých mandlí nebo kokosu | Mandle loupané mleté | 125 g |
sníh ze 3 3 bílků | Vaječný bílek | 99 g |
125 g 125 g cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 1/2 bal. vanilkového pudinku | Puding v prášku | 20 g |
1 PL 1 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
kakao na posypání | Kakao prášek |