Nutriční hodnoty (Bramborová bábovka s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 036 kJ / 3 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 166,17 g |
– nasycené | 25,24 g |
– nenasycené | 119,36 g |
–– mononenasycené | 38,00 g |
–– polynenasycené | 81,36 g |
––– omega 3 | 12,15 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 458,95 g |
– cukry | 169,85 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g Hery | Margarín | 80 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
300 g 300 g vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
rozinky namočené v rumu | Rozinky | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
tuk na formu | Margarín | |
150 g 150 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
50 ml 50 ml rumu | Rum | 50 ml |