Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Semifreda jen tak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 105 kJ /
981 kcal
Bílkoviny39,31 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,59 g
Tuky30,82 g
– nasycené7,46 g
– nenasycené14,27 g
–– mononenasycené11,24 g
–– polynenasycené3,02 g
––– omega 30,11 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 801 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy135,72 g
– cukry60,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 lžíce 4 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 60 g
tuhé máslo na pomazání pečicího papíru
400 g 400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
200-280 g 200-280 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 240 ml
100 g 100 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
cukr (podle chuti) Cukr bílý
1 1 želatinový ztužovač za studena Ztužovač želatinový
400 g 400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
1 1 konzervované jahody Jahody čerstvé
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
moučkový cukr (podle chuti) Cukr bílý
1 1 želatinový ztužovač za studena Ztužovač želatinový
želatina Želatina vepřová
1 sáček 1 sáček pudinku (jahoda) Puding v prášku 48 g
voda Voda
čokoládové ozdoby na ozdobení Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.