Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy za syrova)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 232 kJ /
1 729 kcal
Bílkoviny40,63 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,03 g
Tuky69,42 g
– nasycené21,04 g
– nenasycené44,96 g
–– mononenasycené27,32 g
–– polynenasycené17,65 g
––– omega 30,43 g
Vláknina61,50 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 1,31 g
Sůl2,93 g
Sacharidy204,56 g
– cukry182,19 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 bulvy 3 bulvy červené řepy (středně velké) Červená řepa čerstvá 1800 g
3 3 jablka (větší) Jablko čerstvé 450 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
3 lžíce 3 lžíce slunečnicového semínka Slunečnicová semínka loupaná 45 g
šťáva z jednoho citronu Citrón čerstvý
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
trochu trochu soli Sůl mořská
trochu trochu mletého pepře Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.