Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 209 kJ /
289 kcal
Bílkoviny14,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,20 g
Tuky2,12 g
– nasycené0,55 g
– nenasycené1,40 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené1,02 g
––– omega 30,00 g
Vláknina37,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 587 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy36,54 g
– cukry20,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 malý celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 kedluben Kedluben čerstvý 180 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 červená řepa (uvařená nakrájená na kostičky) Červená řepa čerstvá
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
1 1 malý rajský protlak Protlak rajčatový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
červená mletá paprika Paprika červená sušená
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.