Nutriční hodnoty (Zeleninový boršč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,20 g |
Tuky | 2,12 g |
– nasycené | 0,55 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 1,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 37,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 36,54 g |
– cukry | 20,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 malý celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 červená řepa (uvařená nakrájená na kostičky) | Červená řepa čerstvá | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
červená mletá paprika | Paprika červená sušená | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý |