Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čoko-karamelový řez s restovaným banánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 961 kJ /
3 337 kcal
Bílkoviny44,24 g
– z toho živočišné bílkoviny27,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,80 g
Tuky226,73 g
– nasycené116,67 g
– nenasycené98,91 g
–– mononenasycené82,86 g
–– polynenasycené16,05 g
––– omega 33,54 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 310 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy271,00 g
– cukry215,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
75 g 75 g krupicového cukru Cukr bílý 75 g
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
1 1 vrchovatá lžíce kakaa Kakao prášek
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
špetka špetka soli (do sněhu) Sůl mořská
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
3 3 vrchovaté lžíce karamelové Salko (přímo koupený,je pěkně tuhý) Mléko kondenzované slazené
meruňková marmeláda Marmeláda meruňková
5 5 banánů Banán čerstvý 450 g
2 2 šlehačky na šlehání (40% nebo Rama Cremefine) Šlehačka 35%
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
čokoláda na zdobení Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.