Nutriční hodnoty (Čoko-karamelový řez s restovaným banánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 961 kJ / 3 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 226,73 g |
– nasycené | 116,67 g |
– nenasycené | 98,91 g |
–– mononenasycené | 82,86 g |
–– polynenasycené | 16,05 g |
––– omega 3 | 3,54 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 271,00 g |
– cukry | 215,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
75 g 75 g krupicového cukru | Cukr bílý | 75 g |
60 g 60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
1 1 vrchovatá lžíce kakaa | Kakao prášek | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
špetka špetka soli (do sněhu) | Sůl mořská | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
3 3 vrchovaté lžíce karamelové Salko (přímo koupený,je pěkně tuhý) | Mléko kondenzované slazené | |
meruňková marmeláda | Marmeláda meruňková | |
5 5 banánů | Banán čerstvý | 450 g |
2 2 šlehačky na šlehání (40% nebo Rama Cremefine) | Šlehačka 35% | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
čokoláda na zdobení | Čokoláda mléčná 30% |