Nutriční hodnoty (Králík po Španělsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 583 kJ / 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,57 g |
Tuky | 55,56 g |
– nasycené | 4,83 g |
– nenasycené | 48,33 g |
–– mononenasycené | 35,37 g |
–– polynenasycené | 12,96 g |
––– omega 3 | 3,66 g |
Vláknina | 18,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,57 g |
– cukry | 14,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší králík | Králík | |
100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
2-4 2-4 sterilované feferonky | Chilli paprička sterilovaná | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
sůl | Sůl mořská | |
hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
snítka snítka šalvěje (nebo po 1 lžičce sušených bylinek) | Šalvěj čerstvá | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
400 ml 400 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 400 ml |
1/4 l 1/4 l červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |