Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na medu s fenyklovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 958 kJ /
707 kcal
Bílkoviny8,97 g
– z toho živočišné bílkoviny1,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,17 g
Tuky21,73 g
– nasycené13,81 g
– nenasycené7,63 g
–– mononenasycené6,39 g
–– polynenasycené1,24 g
––– omega 30,23 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 323 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy106,81 g
– cukry60,90 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové panenky Vepřová panenka
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 fenyklové bulvy Fenykl hlíza
1 lžíce 1 lžíce fenyklových semínek Fenykl semena
1 lžíce 1 lžíce rozmarýnu Rozmarýn sušený 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu oleje Olej řepkový
asi 4 lžíce 4 lžíce bílého vína Víno bílé suché 60 ml
3 3 vrchovaté lžíce strouhaného parmezánu Parmezán
3 lžíce 3 lžíce Mascarpone nebo husté kysané smetany Mascarpone 45 g
máslo Máslo kravské
asi 3 lžíce 3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.