Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tažený závin s dýni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 997 kJ /
2 868 kcal
Bílkoviny50,88 g
– z toho živočišné bílkoviny9,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,90 g
Tuky81,91 g
– nasycené35,62 g
– nenasycené41,60 g
–– mononenasycené30,45 g
–– polynenasycené11,15 g
––– omega 30,39 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 318 mg
Sodík 154 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy467,70 g
– cukry225,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
5 kapek 5 kapek octa Ocet lihový
1/8 l 1/8 l teplé vody Voda 125 ml
1 lžíce 1 lžíce sádla nebo másla Sádlo vepřové 15 g
500 g 500 g strouhané dýně Dýně čerstvá 500 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
50 g 50 g teplého sádla Sádlo vepřové 50 g
2 lžíce 2 lžíce skořice Skořice ceylonská 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.