Nutriční hodnoty (Tažený závin s dýni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 997 kJ / 2 868 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,90 g |
Tuky | 81,91 g |
– nasycené | 35,62 g |
– nenasycené | 41,60 g |
–– mononenasycené | 30,45 g |
–– polynenasycené | 11,15 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 467,70 g |
– cukry | 225,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
5 kapek 5 kapek octa | Ocet lihový | |
1/8 l 1/8 l teplé vody | Voda | 125 ml |
1 lžíce 1 lžíce sádla nebo másla | Sádlo vepřové | 15 g |
500 g 500 g strouhané dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
50 g 50 g teplého sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 30 g |