Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čalamáda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 075 kJ /
496 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,40 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina29,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22,81 g
Sůl57,00 g
Sacharidy95,00 g
– cukry70,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg zeleniny (papriky, rajčata, okurky, mrkev, cibule, v libovolném poměru) Mrkev čerstvá 1000 g
15 g 15 g soli Sůl mořská 15 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
250 ml 250 ml octa Ocet lihový 250 ml
40 g 40 g soli Sůl mořská 40 g
30 g 30 g cukru Cukr bílý 30 g
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
kopr (lze vynechat) Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.