Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskyne/broskve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 254 kJ /
539 kcal
Bílkoviny40,32 g
– z toho živočišné bílkoviny39,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky34,74 g
– nasycené8,26 g
– nenasycené15,88 g
–– mononenasycené12,62 g
–– polynenasycené3,26 g
––– omega 30,16 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 455 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy14,13 g
– cukry2,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 ks 5 ks vajec Vejce slepičí 315 g
10 10 polévkových lžic krystalového cukru Cukr bílý
10 10 polévkových lžíc polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
2 2 polévkové lžíce oleje Olej řepkový
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1/2 1/2 čajové lžičky sody Jedlá soda
meruňkový džem Džem meruňkový
sirup broskvový Sirup broskvový
kyselina citronová E330 - Kyselina citronová
potravinářské barvivo červené E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
na obalování cukr krystal Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.