Nutriční hodnoty (Broskyne/broskve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 254 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 34,74 g |
– nasycené | 8,26 g |
– nenasycené | 15,88 g |
–– mononenasycené | 12,62 g |
–– polynenasycené | 3,26 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 14,13 g |
– cukry | 2,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 ks 5 ks vajec | Vejce slepičí | 315 g |
10 10 polévkových lžic krystalového cukru | Cukr bílý | |
10 10 polévkových lžíc polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
2 2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1/2 1/2 čajové lžičky sody | Jedlá soda | |
meruňkový džem | Džem meruňkový | |
sirup broskvový | Sirup broskvový | |
kyselina citronová | E330 - Kyselina citronová | |
potravinářské barvivo červené | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
na obalování cukr krystal | Cukr bílý |