Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Veselé vepřové jazýčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 196 kJ /
1 481 kcal
Bílkoviny17,37 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,12 g
Tuky127,84 g
– nasycené62,06 g
– nenasycené63,91 g
–– mononenasycené54,23 g
–– polynenasycené9,68 g
––– omega 30,15 g
Vláknina31,04 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,00 g
Sacharidy55,15 g
– cukry26,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové jazyky Jazyk vepřový
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
2 2 malé cibule Cibule čerstvá 140 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
sůl nebo 1/2 kostky bujónu Masoxu Sůl mořská
5 5 polévkových lžic sojové omáčky (polosladké) Sójová omáčka Tamari
1 1 polévková lžíce oleje Olej řepkový
150 g 150 g valašského špeku (3 silnější plátky) Špek 150 g
200 g 200 g pórku bílá a zelená část Pórek čerstvý 200 g
5 5 ks loupaných rajčat z konzervy Dužina červeného rajčete čerstvá
8 ks 8 ks cherry rajčátek Rajčata cherry 240 g
1 1 polévková lžíce nasekaného libečku nebo zelené petrželky Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.