Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Záhorácký závitek s bramborovým knedlíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 183 kJ /
2 912 kcal
Bílkoviny63,07 g
– z toho živočišné bílkoviny16,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,16 g
Tuky137,76 g
– nasycené65,99 g
– nenasycené65,94 g
–– mononenasycené54,28 g
–– polynenasycené11,66 g
––– omega 30,40 g
Vláknina38,70 g
Cholesterol 392 mg
Sodík 9,41 g
Sůl23,31 g
Sacharidy337,97 g
– cukry30,70 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového plecka (na řízky) Vepřová plec
200 g 200 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
200 ml 200 ml vývaru (vody) Vývar hovězí 200 ml
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce sádla (oleje) Sádlo vepřové 30 g
100 ml 100 ml smetany na vaření (nemusí být) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
800 g 800 g oloupaných brambor Brambor zimní 800 g
125 g 125 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 125 g
125 g 125 g krupice Krupice pšeničná hrubá 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.